Tervehdys kaikille!

On tullut aika aloittaa uusi harrastus - bloggaaminen. Bloggaaminen ei ole itselleni ennestään tuntematonta puuhaa, sillä olen koulutehtävien puitteissa tehnyt levy- ja leffa-aiheista blogia ennenkin. Tällä kertaa lähtösysäyksenä bloggaamiselle toimi Oulun ammattikorkeakoulun järjestämä Sosiaalinen media työyhteisöjen työvälineenä -opintojakso. Suoritan opintojakson kesäopintoina. Olen innoissani, sillä tämä on hyvä väylä jakaa ajatuksiani ja kehittää myös ammatillista osaamistani nykyaikaisella tavalla. 

Olen 22-vuotias kolmannen vuoden journalismin opiskelija Turusta. Journalismin lisäksi sydäntäni lähellä on musiikki. Intohimo musiikkiin saattaa välillä paistaa selkeästi läpi myös blogikirjoittelussani. Tämä blogi ei kuitenkaan ole selkeästi rajattu minkään aihepiirin ympärille, kuten esimerkiksi levy- ja leffablogini oli. 

Odotan suuresti, että tämän opintojakson myötä saisinkin tuoreelle blogilleni lukijoita. Vastaavasti odotan innolla pääseväni lukemaan myös toisten blogeja. Toisilta on mukavaa oppia ja saada uutta näkemystä omaankin tekemiseen. 

Palataan astialle!